Belépés

SzigetekBrač

Brač

Brac az Adria talán legismertebb szigete. Népszerűségét a gyönyörű és egyedülálló strandjának köszönheti, ami miatt sokan felkeresik a világ több pontjáról. A sziget komppal a Split-Supetar és a Makarska-Sumartin járatokon érhető el.

Tovább

Brijuni


Tovább
Cres

Cres

Cres egy igazán békés és nagy részén autentikus állapotában megőrzött sziget. Egy itt töltött nyaralást a sok-sok kirándulás teszi emlékezetessé.

Tovább

Čiovo


Tovább
Hvar

Hvar

Hvar Horvátország legnaposabb szigete. A szigetet beborító levendula- és rozmaring ültetvények illata és természeti szépségei miatt régóta kedvelt üdülőhely. Splitből két órás a kompút a Hvar szigeteki Starigradig

Tovább
Lošinj

Lošinj

Sok hangulatos öböl, kellemes strandok, kristálytiszta víz, napsütés; ez Losinj sziget. A környék vizeiben felbukkanó delfincsapatok a tenger különleges tisztaságára utalnak. A szárazfölddel a Pulából, Rijekából, Zadarból illetve a Krk-szigeti Valbiskából közlekedő kompjáratok kötik össze.

Tovább
Murter

Murter

Murter-sziget, a Šibenik-térség legnagyobb szigete. Különösen vonzó lehet azoknak, akik inkább csendesebb nyaralási lehetőséget keresnek.

Tovább
Pag

Pag

Pag szigetének nincs klasszikus értelemben vett mediterrán külseje. Különlegessége a panorámája és fehér kopár síkságai. Ami mégis ide vonzza a látogatókat, az a tengerpartja, gasztronómiája és az egész napos bulizás lehetősége. A szigetet Zadar felől a díjmentesen használható hídon keresztül lehet megközelíteni illetve a Zigljen-Prizna kompjárattal.

Tovább
Rab

Rab

Rab a napfény, homok és a gyönyörű tenger szigete. Északi részén csupasz hegyek, délen strandok sorakoznak. Évről-évre rengeteg turista keresi fel, aminek oka nem más, mint itt található Horvátország legnagyobb és legkedveltebb homokos partszakasza.

Tovább
A Horvát-tengerpart.hu Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Horvát-tengerpart.hu Csapata