Belépés

Kvarner-öböl

A Kvarner-öböl már a 19. század második felében népszerű arisztokrata nyaralóhellyé nőtte ki magát. A városok és szigetek ma is a legnépszerűbb úti célok közé tartoznak, Magyarországról ezek érhetőek el leggyorsabban.

 

A Kvarner tradicionális üdülőhelyein, vagy a homokos strandokat is kínáló szigeteken bárki könnyen megtalálja a számára ideális úti célt.Crikvenica

Crikvenica

A város, ahol a kristálytiszta tenger, kristálytiszta levegővel párosul. Nagyszerű választás lehet annak, aki napozással, pihenéssel és szórakozással szereti tölteni a nyaralását mediterrán környezetben.

Tovább
Kraljevica

Kraljevica

Kraljevica a Krk felé vezető híd elején található városka. Különlegesen jó klímájú nyaralóhely, ami az 1800-as években tette ismertté, és abban az időben az egészségügyi turizmus egyik első központjává vált.

Tovább
Krk

Krk

A gazdag történelmi és kulturális hagyományokkal rendelkező Krk sziget, Horvátország legnagyobb szigete, a szárazföldről hídon megközelíthető.

Tovább
Novi Vinodolski

Novi Vinodolski

Novi Vinodolski népszerű üdülőhely sok szórakozási lehetőséggel, tengermelléki konyhával. A Velebit lábánál fekszik, vele szemben Krk, szigete terül el.

Tovább
Opatija

Opatija

A pálmákkal díszített Opatija a Kvarner-öböl minden bizonnyal leghíresebb, exkluzív nyaralóhelye. Az opatijai riviéra különlegessége a tengerparti sétány, a „Lungomare”. 12 km hosszan, több települést összekötve nyújt lehetőséget, hogy romantikus sétákat tegyünk a tengerparton.

Tovább
A Horvát-tengerpart.hu Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Horvát-tengerpart.hu Csapata