Belépés

EUB biztosításkötés

Legyen önfeledt a nyaralásod és készülj fel Velünk minden eshetőségre. A Horvát-tengerpart.hu,- és az EUB-nak köszönhetően kedvezményesen tudod megkötni Utasbiztosításodat, mindezt egyszerűen, online, mindössze néhány perc alatt. Sőt, a kedvezményes biztosítás kötésre akkor is van lehetőséged, ha magad szervezed az utazásodat, vagy más utazási iroda kínálatából válogattál. A biztosítás kötéshez nincs más dolgod, mint görgess lejjebb és töltsd ki a megjelenő űrlapot. Az űrlap végig vezet a teljes folyamaton, amennyiben mégis elakadnál vagy további kérdésed lenne bátran keress minket elérhetőségeink egyikén. Munkatársaink szívesen segíteneked Neked!

Felhívjuk a figyelmedet, hogy az online utasbiztosítás díját kizárólag bankkártya segítségével tudod rendezni. Az űrlap kitöltését követően, rendszerünk automatikusan átirányít az OTP Bank fizetési felületére, ahol lehetőséged van rendezni a biztosításod díját.

Felhívjuk a figyelmed, hogy a biztosításod kizárólag a díjrendezést követően lép életbe! Fantasztikus nyaralást kívánunk Neked!

Úticél
Horvátország


Utazás célja


Utazás módja


Utazás kezdete


Utazás vége

Sztornó biztosítás
Tájékoztató letöltése
Díjszázalék: 4 / Limit: 2.000.000 Ft
Maximális biztosított utazási díj foglalásonként és biztosítási eseményenként: 4 000 000 Ft, maximális biztosított összeg Résztvevő személyenként: 2 000 000 Ft, önrész mértéke: 20 %, kivéve, ha a biztosítási esemény a Résztvevő sürgősségi kórházi fekvőbeteg gyógykezelésével járó betegség vagy baleset, vagy a Résztvevő elhalálozása, amikor a Biztosító önrészesedést nem alkalmaz. (Kórházi fekvőbeteg-gyógykezelésben részesül az a személy, aki legalább egy éjszakát fekvőbeteg-ellátás keretében kórházban tölt.)

Kevesebb mint 15 nappal az utazás kezdete előtt már csak a foglalás napján köthető storno biztosítás


Utazás/ szállás foglalásának napja


Sztornó biztosított végösszeg
utazás költsége
Autó Extra biztosítás
Tájékoztató letöltése


Autó gyártási éve
max 15 éves autó


Autó rendszáma
1. utas adatai
Név:

Születési dátum:


+ utas hozzáadása
A Horvát-tengerpart.hu Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Horvát-tengerpart.hu Csapata