Belépés


Foglalási kisokos a horvátországi Szállodákhoz 1. rész

Foglalási kisokos a horvátországi Szállodákhoz 1. rész

 

 

Utazni nagyszerű dolog, azonban az utazás pillanatáig sok a teendő. A legelső a megfelelő szálláshely kiválasztása. Ezt több szempont alapján mindenki maga kell eldöntse, hogy melyik szálláshely típust részesíti előnyben.

 

Ha azonban kényelemre, nyugalomra és önfeledt kikapcsolódásra vágysz, akkor az ellátást is biztosító szállodák között érdemes keresgélni!

 

A következőkben felvázoljuk mit is takarnak a különböző ellátástípusok és szerintünk azt kinek érdemes választania. Ha bármelyiknél magadra ismersz, könnyebb lesz a döntés.

 

Reggeli:

 

Ezt annak ajánljuk, aki szereti felfedezni a helyi specialitásokat és szeret minden nap másik éttermet kipróbálni a környéken, de a reggel nehezen indul kávé nélkül.

 

Szálláshely tipp: JADRAN HOTEL*** - NJIVICE 

 

 

 

Félpanziós ellátás:

 

Reggeli pipa, irány a strand, esetleg kirándulás a helyi és a közeli nevezetességekhez, egy langyos zuhany után pedig jöhet a több fogásból álló svédasztalos vacsora egy jó pohár helyi bor kíséretében, akár papucsban is.

 

 Szálláshely tipp: LOPAR SUNNY HOTEL*** - LOPAR

 

 

Light all inclusive és All inclusive ellátás:


Ha Te nem szeretnéd elhagyni a szálloda és a strand 50-100 m-es körzetét sem, a fürdőzés a tengerben és a napozás a nyaralásod fő célja, akkor ajánljuk figyelmedbe az ilyen szolgáltatást kínáló Hoteleket. Bőséges reggeli, ebéd, svédasztalos vacsora, különféle italok és napközbeni harapnivalók, valamint változatos szabadidős programok várnak.

 

Szálláshely tipp: ZORNA PLAVA LAGUNA HOTEL*** - POREC



Vélemények
Név *
E-mail *
Üzenet *


Elküldöm a véleményem!


Blog menü


Érdekes beszámolókra vagy kíváncsi Horvátországról? Megismernéd részleteiben a térséget vagy csak néhány szuper tippre van szükséged, hogy melyek a legnagyszerűbb látnivalók, amelyeket kár lenne kihagynod? Ajánljuk figyelmedbe blog oldalunkat, hiszen megannyi érdekes tartalom vár Téged! Válassz kiemelt bejegyzéseink közül vagy böngéssz a lejebb található kategóriák között.


A Horvát-tengerpart.hu Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Horvát-tengerpart.hu Csapata