Belépés


Strandolás meglepetések nélkül Horvátországban

Strandolás meglepetések nélkül Horvátországban

Garancia a minőségre

 

Az utazók többségét a kristálytiszta víz, és a napozás lehetősége vonzza Horvátországba. Jó hír, hogy a strandok nagy része elnyerte a Kék zászlós minősítést. Ez az elismerés a tenger és a partszakasz kifogástalan tisztasága mellett azt is jelzi, hogy a strand kellően biztonságos, és számos kísérő szolgáltatás is elérhető.

 

 

Ha a Kék Zászló ott lobog a parton, jó helyen jársz!

 

Ha valaki biztosra akar menni és nem célja felfedezni a környék rejtett kis öbleit, valamint a napozás és fürdés sem teljesen kielégítő számára, akkor a legcélravezetőbb egy Kék Zászlós strandon letelepedni.

A következőkben bemutatjuk, hogy mit várhattok, ha egy Kék zászlós strandon képzelitek el a kikapcsolódást.

 

1. Kifogástalan vízminőség

A partszakasz vize meghatározott minőségű kell, hogy legyen. Ezt gyakran ellenőrzik is és egy strandtól akár a szezon közepén is megvonhatják a kék zászlót, ha változott a vízminőség. A strandokon ezt ki is írják.

 

2. Egyértelmű útmutatás

A parton térképet helyeznek el, amin a strand szolgáltatásait és épületeit feltüntetik.

 

3. Tisztaság

A strand méretének megfelelő számú, rendszeresen ürített szemetest helyeznek el, illetve megfelelő mennyiségű és tisztaságú illemhelyet kell biztosítani.

 

4. Állatoknak TILOS!

A kutyákra és más háziállatokra vonatkozó előírásokat szigorúan be kell tartatni, a strand területére nem lehet bevinni állatot.

 

5. Biztonság

A strandolók biztonságára vízi mentők figyelnek. Van elsősegélydoboz, ezen kívül kidolgozott vészhelyzeti tervet is készítenek.

 

6. Megközelíthetőség

A partszakasz tömegközlekedéssel, gyalogosan, valamint autóval is elérhető.

 

7. Biztosított az ivóvízellátás

 

 



Vélemények
Név *
E-mail *
Üzenet *


Elküldöm a véleményem!


Blog menü


Érdekes beszámolókra vagy kíváncsi Horvátországról? Megismernéd részleteiben a térséget vagy csak néhány szuper tippre van szükséged, hogy melyek a legnagyszerűbb látnivalók, amelyeket kár lenne kihagynod? Ajánljuk figyelmedbe blog oldalunkat, hiszen megannyi érdekes tartalom vár Téged! Válassz kiemelt bejegyzéseink közül vagy böngéssz a lejebb található kategóriák között.


A Horvát-tengerpart.hu Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Horvát-tengerpart.hu Csapata