Belépés

GYIK

Tudjuk, hogy egy nyaralás, kirándulás vagy bármilyen külföldi tartózkodás során számos kérdés merül fel benned. Arra törekszünk, hogy minden kérdésedre kielégítő választ tudjunk adni annak érdekében, hogy ténylegesen jól sikerüljön a horvátországi látogatásod és semmi ne árnyékolhassa be azt. Ezen az oldalon összegyűjtöttük a részedre azokat a legtöbbször feltett kérdéseket, melyeket eddigi utasaink intéztek felénk. Bátran olvasgass, hiszen nagy valószínűséggel Te is megtalálod köztük a felmerülő kérdéseket vagy, akároly olyan kérdéssel is találkozhatsz, ami számodra is hasznos lehet, de még nem jutott eszedbe. Kérdés esetén természetesen bátran fordulj online vagy telefonos ügyfélszolgálatunkhoz!


gyakori kérdések

Hogyan tudok fizetni?

A szállásdíj rendezésének lehetőségei.

tovább

Mit tartalmaz a VOUCHER?

Tudnivalók a Voucherről.

tovább

Mikor kapom meg a VOUCHERT?

Információk a szálláshely elfoglalására jogosító Voucherről.

tovább


Horvátország - szállások, apartmanok, hotelek
Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!!
Segítségre van szükséged? Keresd telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 70 577 9558 telefonszámon!


Név *
E-mail *

Feliratkozom!
Legyél Te is naprakész!
Amikor az ember a saját nyaralását vagy kikapcsolódását tervezi, bizony rengeted ajánlatot megnéz és igyekszik kiválogatni a számára leginkább vonzóbbat! Iratkozz fel hírlevelünkre, hiszen hónapról, hónapra egy-egy izgalmas gyűjteményt készítünk Neked a leginkább felkapott vagy legjobb ár-érték arányú szállásokról. Találd meg Velünk a legjobb horvátországi élményeket!
Horvátország nyaralásszervezés Horvátország nyaralásszervezés


A Horvát-tengerpart.hu Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Horvát-tengerpart.hu Csapata