Belépés


Hogyan tudok foglalni az oldalon?

A következő 7 lépésben megmutatjuk, hogyan foglalhatsz szállást kínálatunkból otthonról, vagy a világ bármely részéről:

 

1.Szálláskeresés

 

A megfelelő szállás felkutatásához használd a honlapunkon található keresőt.

Válaszd ki a kívánt régiót, valamit a szállás típusát. Lehetséges a szálláshelyek szűkítése a speciális igények megjelölésével. Ilyenek a: Házállat, Akadálymentesített, Klíma, Medence opciók bepipálása.

 

2.A szálláshely kiválasztása

 

Az első lépés után leválogatott szállások közül a legmegfelelőbb szálláshely kiválasztását megkönnyítendő számos információt gyűjtöttünk össze az objektumról és környezetéről. Az egyes szálláshelyek mellett az objektum tulajdonságainak részletes leírása és fényképek sokasága szerepel. Ezen kívül a szálláshelyek mellett fel vannak sorolva az objektumban lefoglalható szállásegységek (a szobák, ill. apartmanok), és a hozzájuk tartozó részletes árlista. Válaszd ki a kívánt szállásegységet, majd „Tovább” gombra kattintva ellenőrizhető, hogy a szállásegység a kért időszakban elérhető-e.

 

3.Árkalkuláció és foglalhatóság ellenőrzése

 

Jelöld meg a tartózkodás dátumát, az utasok létszámát. Amennyiben a szállásegység szabad, a rendszer kiszámítja a kedvezményeket és az esetleges plusz költségeket is tartalmazó végső árat.

 

4.Foglalás

 

Amennyiben minden szempontnak megfelel a kiválasztott szálláshely, a „Foglalás” gomb megnyomásával már csak az adatok kitöltése van hátra. A foglalási folyamat 4 pontja végigvezet a szükséges adatok megadásával a megrendelés leadásáig.

Fontos, hogy az adatokat gondosan ellenőrizd, csak ez után add le a rendelést!

 

5.Visszaigazolás

 

A rendszer e-mail üzenetben megküldi a foglalás összesítését a lefoglalt szálláshelyhez tartozó minden adatával együtt.

 

6.Megerősítés

 

Kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot, miután Partnerünk visszaigazolta a foglalást a kért szálláshelyen és megküldjük a szállásdíj befizetéséhez szükséges minden információt.

 

7.Szállásdíj befizetése és a VOUCHER

 

A foglalás banki átutalással fizethető.
Amennyiben a szállást az érkezése előtt 35 napnál korábban foglalod le, a szállás lefoglalásának megerősítéséhez a fizetendő ár 40%-át szükséges befizetni, a maradék 60%-ot pedig az indulás előtt 35 nappal kell teljesíteni.

Amennyiben az érkezés dátuma 35 napnál közelebbi, vagy előfoglalási kedvezményt is magában foglal, a foglalás megerősítéséhez a teljes összeget be kell fizetni.

A teljes szállásdíj befizetése után megküldjük a szálláshely elfoglalására jogosító Vouchert.


vissza
A Horvát-tengerpart.hu Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Horvát-tengerpart.hu Csapata